28 November, 2010

Heeej !

Kan börja med att säga Glad första advent! =)
Det var ett tag sen jag blogga, och anledningen till det är att jag både har glömt och inte alls orkat..

Tänkte berätta lite om helgen först.
I fredags gick vi på bio och såg Harry Potter filmen i sergel. Den var helt ok. Inte mer än så haha. Det är ju lite tråkigt att man man måste vänta så himla länge till del 2 men men.. Gissa vart vi satt i salongen? På balkong platserna, första gången för mig så det var lite coolt tyckte jag =)
Efter bion rulla jag hem till min morbror och bebisen, och där var mamma också. Bebisen skrattar så gulligt att man bokstavligen smälter på plats haha. Ja, det var väl fredagen.
Igår var en ganska så lugn dag, kan man typ säga.. Var hemma själv alldeles för länge. Sånt skrämmer mig en aning när man har en liten hund som skäller åt allt som går/flyger förbi, alltså fåglar osv. Inte kul.

NU måste jag göra min kemi labb och sedan plugga historia..

Hörs senare!


Saknar !

Heeeej !
Snacka nyss webcam med min kusin, saknar alla i Turkiet så mycket! Ångrar verkligen att jag inte åkte dit i sommras, men men.. ska spikat dit nästa sommar! Det är verkligen inte kul, eller fint i Ankara, men att att vara där och träffa ens kusin knäcker, speciellt när dem är så underbara.
Här har ni en bild på oss förrförra sommaren =)
Jag, Aydan, Burcin & Bercin, mina mostrars änglar.

How 2Love :)


Livet är verkligen en gåta..

Har tänkt på det här med att "uppskatta livet" för det är verkligen lätt att glömma bort att uppskatta livet man har. Uppskatta alla små ting omkring en, alla människor som finns där och älskar en för den man är. Man finner oftare lättare att hitta problem och stress. Att må dåligt över det man inte har, eller att man inte har mer av vissa saker. Men mest för mig är det att jag går runt och grubblar över att tiden aldrig räcker till.

Jag kan i alla fall säga hur jag är och hur jag känner. Jag är i princip alltid stressad. Jag känner väldigt ofta ångest över att livet är väldigt enformigt. Vad är meningen med att vakna kl8 varje dag, gå till skolan, vara i skolan, komma hem, sova, och sedan samma sak om och om igen. Samma sak varje dag, för vad?

Det känns som att jag hinner med allt annat än plugget, man hinner gå ut med vännerna, vara med familjen, shoppa, äta ute osv. men att plugga? nej det hinner jag aldrig med.. Allt handlar i slutändan om att planera sin tid på bästa möjliga sätt, vilket jag är sämst på och göra. Vilket också senare resulterar i mina betyg. Men hur mycket jag än intalar mig själv om att jag måste börja plugga i tid, så slutar det ändå alltid med att jag pluggar natten före provdagen, visst det brukar gå bra, men inte i närheten av det jag kan få om jag bara satsar liiite. Och får man inte bra på sina prover/inlämningar, resulterar det i ångest. Med andra ord en ond cirkel bildas och fortsätter tills den dagen man antingen jobbar med sitt dröm jobb eller när man blir pensionär.

Jag har alltid velat bli civilpolis, eller snarare hitta idioter som håller sig inom trafficking härvorna, kalla mig naiv, eller som dom flesta säger "sluta kolla på CSI". Visst, jag vet att jag aldrig kommer bli det, trots att de är det jag brinner för. Speciellt ämnet human trafficking. Och kan jag inte jobba inom human trafficking med en ordentlig lön, vet jag inte vad jag vill bli. Har absolut ingen aning. För de är det enda jag brinner för, och som jag aldrig får nog av. Men ingen verkar förstå det.

Nu sitter inte jag här och säger att mitt liv är skit och att allt ändå en dag kommer ta slut så varför kämpa, inte alls. Man ska såklart aldrig ge upp på sin dröm, så länge den är lite realistiskt. Jag har världens bästa familj & vänner. Jag försöker bara säga att det här med följ dina dröm, inte alltid är så enkelt, men en sak som jag har väldigt klart för mig är, att alltid uppskatta dina nära och kära. Och det viktigaste, NJUT av livet, vem vet när just ditt liv är över.

Och nej, jag är inte deprimerad haha. Bara realist.


 


Rihanna featuring. Drake

you got that something that keeps me so off balance
baby you’re a challenge, lets explore your talent. 



Trötter

Hallå där! =)

Idag var de en otroooligt kort skoldag, skönt! Hade bara Kemi A och Matte C.
Jag kom nyss hem efter en lååååång promenad med pluttisen Simba, han är så fascinerad av allt snö, han springer runt hela tiden, luktar och rullar runt i snön  =)

Jag är så himmla trött exakt hela tiden, förstår inte vad det kan bero på, 7-8 timmars sömn borde räcka lagom bra tycker jag, men det håller tydligen inte min kropp och själ med om, haha.
Ska vila lite nu och sen plugga lite till engelska provet imorgon.

Återkommer snart!


24 November, 2010

Godmooorgon!

Jag är så obeskrivligt trött. Kunde helt seriöst inte kliva ur sängen but here I'am kvar över 8. När jag blir riktigt "vuxen" och måste jobba, då ska jag jobba med någonting jag själv får bestämma tiderena till, alltså börja & sluta exakt när jag vill, eller vem vill inte det? haha. Snart ska jag till skolan, har bara två lektioner idag, wihoo!
Shit vad mycket det har snöat inatt, och inte nog med allt snö så blåser det som fan också. Meeen det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, hoho, NOT! =)

Hörs senare. Kraaam


Visst önskar man att vädret vore såhär året om! :)


Legalize marijuana

Hur söt är inte den här pojken??? HAHAHAHAHA jag döööööör.

 



Rihanna - Man down

Den här låten bombas i mina öron just nu. Jag älskar älskar den! Det som gör den lite mer speciell än hennes andra låtar är för att den har lite reagge känsla. Alla hennes nya låtar bombas i mina öron iför sig men speciellt denna. 

Cause I didn't mean to hurt him
Coulda been somebodies son
And I took his heart when
I pulled out that gun
Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down

 



23 November, 2010


Hej hej! Hoppas att allt är bra med er :)

Jag känner mig så överdrivet trött heela tiden, vilket resultera i att jag somna på historia lektionen.. Illa. 
Kom precis hem, åt och ska ta en snabb dusch nu och sen kolla på GG & DH, haha samma visa varje tisdag. Imorgon börjar jätte tidigt men det gör inget för jag slutar ganska tidigt också. Efter skolan imorgon hade jag tänkt åka in till stan och leta efter lite vinterjackor, kan behövas nu när det börjar bli riktigt kallt.
Vi hörs senare. Kraaaaaaam

Bebiiis



Min yngsta kusin Havin, vill äta upp henne!


Godnatt!

Puussssss!

Kill me


Hej hej, vi sitter fortfarande här och pluggar.. och vi gör framsteg! not.

Det går fan riktigt dåligt, vi både har kommit fram till att vi har koncentrations problem..
Vi får väl hoppas det bästa inför historia provet imorgon & matte provet på tisdag.
Såhär ser det ut när vi pluggar! hahah
Oj, Simba's hundben är såklart med i alla ekvationer och lösningar ;-)

Söndag - plugg


Hej! Hur var eran lördag? Min var rätt lugn, gjorde inget speciellt.

Jag ska spendera hela min söndag med min matte & historia bok, kul va? Ja, det blir ännu en plugg-söndag med andra ord. I veckan som kommer så har jag tre prov så det är bara att lägga allt annat åt sidan och börja plugga.
På tisdag har jag ett prov i matte C så det är bara för mig att sätta igång & plugga på en gång. Redan nu känner jag på mig att det inte kommer gå så bra. Jag har ingen motivation kvar alls när det gäller matten, jag vet inte varför. Men jag ska försöka mitt bästa och plugga så gott det går. Och inte nog med matte provet på tisdag så har jag historia prov imorgon, har inte ens öppnat böckerna än, men det brukar ändå gå bra.. Och engelska prov på torsdag, en helt underbar vecka med andra ord! ;-)

Snart kommer Jackie hit, vi ska plugga matte eftersom att lilla jag har glömt min matte bok i skolan, hah jag sa ju de, ingen motivation/disiplin när det gäller matten.

Ha en bra dag allihopa. Vi hörs senare när jag tar en paus i pluggandet. Kram kram!

Gosa!


Gooodddaag allihopp !

Hur står det till ? Jag känner mig pigg och glad trots en deppig dag (oj de rimma hihi).
Har myst med lilla söta Simba en stund och nu är de dags för att börja dagen på riktigt.
Ska först äta och sen plugga lite matte och historia, har nämligen prov i dessa ämnen på mån, tis.
Åh har så mycket att göra så vi får höras sen. Ha de gott =)
P&k

Due date


Heeej!
Tänkte berätta lite om gårdagen =)
Igår efter skolan gick jag och Narin till Berris jobb..  En sak som hände där och som var otroligt rolig var när jag skulle hälsa på en tjej och fick en riktigt kraftig stöt från hennes hand, jag drog såklart tbx min hand blixt snabbt och tjöt till, stackarn blev jätte generad.. haha.. Efter det gick vi och åt, fika och gick tillslut på bio och såg Due date, riktigt rolig film, vi skratta oss bokstavligen igenom hela filmen =)
Sen mötte vi upp min farbror och åkte hem till mig, hemma hos mig satt vi och chilla med mina andra två kusiner tills att ögonen börja slockna..
Due Date Poster
P&K

Jaha, ännu en bloggare.. =)


Hey!
Ja, vad ska man säga? Jag ska börja blogga, kul va? eller inte..
Jag har ju prövat på att blogga förut men tröttna lika fort som jag börja men nu hade jag tänkt ge bloggandet en sista chans, vad tror ni? Tror ni det håller denna gång? ;-)
Nu när jag ska blogga på "riktigt", hade jag tänkt göra bloggen till lite som en dagbok. Alltså skriva lite om min vardag osv. Kommer absolut att FÖRSÖKA bjuda på en massa bilder, klipp och säkert en massa andra saker, typiskt mig HAH!
Enjoy! ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0